Bloggen för vanliga människor – tvfolk.net

Några enkla knep för att bli mer attraktiv för tjejer

De flesta unga män vill vara attraktiva för nakna tjejer eftersom deras sexualitet precis har vaknat och de vill uttrycka den. Många vet dock inte riktigt vad det är som gör killar attraktiva för tjejer, det kan vara svårt att lista ut. Man kanske ser andra som tjejer flockas runt och man undrar vad de killarna gör annorlunda än man själv. Man kanske tror att det är för att de är snyggare, längre eller starkare än man själv. Det kan finnas viss sanning i det men det är mycket annat med nakna kvinnor som spelar in när det kommer till att attrahera nakna tjejer.

Självförtroende är det viktigaste

De populära killarna har troligen bra självförtroende eftersom de har blivit bekräftade om och om igen. Man måste dock inte bli bekräftad av nakna kvinnor för att skapa sig ett bra självförtroende, det kan man kultivera på egen hand genom att kontinuerligt göra rätt väl för ens egen utveckling. När man gör saker som gynnar en själv, som att träna, äta nyttigt, sköta sitt arbete med nakna kvinnor eller skola växer ens självförtroende. Gör man saker som är negativa för sin utveckling och för sitt liv sjunker ens självförtroende.

En positiv inre dialog

Ett annat sätt att växa sitt självförtroende och attrahera nakna tjejer är att ha en positiv inre dialog. Det är vanligt att man som ung klankar ner på sig själv och inte tycker om sin självbild. Det är helt normalt, men man kan också vända detta till att säga snälla saker till sig själv och börja gilla sin självbild hur den än verkar. Det snabbaste sättet att utvecklas och faktiskt bli så bra som man vill vara är att vara snäll mot sig själv och snygga tjejer. Även om man inte har den kropp man hade önskat kan man se sig i spegeln och känna att man är snygg och sexig. Det kommer göra så att man utstrålar samma självförtroende som någon som är snygg på utsidan. Attraktion av snygga tjejer kommer alltid inifrån och det spelar egentligen ingen roll hur man ser ut på utsidan så länge man älskar sig själv. Med det sagt är det fortfarande en bra idé att träna och äta nyttigt för att förbättra sina chanser, att se fräsch och hälsosam ut kan vara ett bra sätt att få nakna tjejer intresserade från början. Men i det långa loppet är det själv-kärlek som gör jobbet.