Bloggen för vanliga människor – tvfolk.net

Hemstädning, himmel eller helvete?

Det finns inget som säger att det är varken eller, allt handlar om din inställning till hemstädning. Du kanske tycker att det är ett helvete, och då är det det. Tycker du att det är ett himmelrike så är det det. Inget säger att själva städningen är något alls förutom städning och på sin höjd något fysiskt krävande. Man kan älska att röra på sig och man kan hata det. Man kan också hata det och sedan ändra attityd så att man istället älskar det. Om du nu hatar att städa så gör det knappast ditt liv bättre så om du vill ändra attityden mot städning kan du fortsätta läsa den här artikeln.

Gör hemstädning till något avslappnande

I dagens samhälle använder vi våra hjärnor väldigt mycket, vi är konstant anslutna till internet. Vi socialiserar nästan oavbrutet vilket drar på hjärnkapaciteten för hemstädning Stockholm, många har arbeten som är mycket krävande mentalt. Just därför är hemstädning av städfirma – fb en sådan välsignelse, det ger oss en liten stund där vi faktiskt inte behöver tänka. Själva städningen är simpel och vi får en chans att bara slappna av vid hemstädning Stockholm och släppa allt annat. Då blir städning till något man njuter av och ser fram emot avslappning. Efter att du städat ditt hem med den här attityden kommer du att känna att din energinivå är högre än innan och du är redo att ta tag i nästa sak du skall göra eller bara njuta av livet.

Meditera under städhjälp

Du kan meditera när som helst, när du sitter på bussen, arbetar eller städar! Meditation är en inre process som inte kräver någon specifik rörelse eller tankeström under en städhjälp Stockholm. Det kan vara fördelaktigt att lära sig meditera sittandes med fokus men det är absolut inte nödvändigt. Många får ont i ryggen och svårt att koncentrera sig när de sitter. Det kan ofta vara enklare att meditera när man är i rörelse eller utför en manuell uppgift under städhjälp Stockholm (som att städa). Det händer ofta att man spontant faller in i meditation när man utför något manuellt eller när man sjunger, spelar ett instrument, utför en sport eller promenerar i naturen.