Bloggen för vanliga människor – tvfolk.net

Måla om snabbt och enkelt med korrekt ordningsföljd

När man målar om väggar där hemma vill man sällan lägga ner mer tid och energi än vad som är nödvändigt. Därför är det viktigt att vara noggrann från början och gör ett bra grundarbete. Då blir det enklare sen. Själva målandet är bara en del av måleriet, de vet alla målare om. Mycket av resultatet sitter i själva förarbetet som är så viktigt. Det är även precis det som många ovana målare slarvar med för de inte tycker att det är viktigt för målare stockholm eller för att de tror att de sparar tid. I slutändan blir resultatet undermåligt och ibland får man göra om hela jobbet och börja från början, alltså inget bra sätt att spara tid på.

Gör en planering för arbetetmålare och arbete måleri

Att ha en plan för hur man ska utföra jobbet är mycket viktigt, det vet yrkesverksamma målare om. De gör alltid en planering för att se hur lång tid arbetet uppskattas att ta och vilka material och verktyg som behövs.

När planeringen är färdig

Är det dags att flytta undan alla möbler i rummet så att de inte står i vägen eller är i riskzonen för färgstänk. Om de står så att det kan skvätta färg på dem är det bra att täcka över möblerna hos målarenstockholm.nu med plast. Även golvet skall skyddas, det gör man oftast med mjölkpapp eller liknande. Glöm heller inte att maskera i tak och lister, kontakt-uttag och dylikt.http://målarenstockholm.nu

Spackla, slipa och tvätta

För att få ett bra resultat när du målar är det viktigt att väggen är jämn och fin. Det är grunden duktiga målare står på när de målar på ett professionellt sätt. Att rolla en vägg på ett bra sätt är inte riktigt det resultatet hänger på. Däremot hänger det på att förbereda väggen väl så att man sedan enkelt kan rolla väggen och få ett bra resultat. När väggen är väl förberedd och du skall rolla behöver du bara tänka på att ha rätt färgmängd på rollern, vilket innebär att den inte skall drypa av färg så att det rinner. Det skall heller inte vara så lite färg att du behöver trycka hårt med rollern för att det skall komma något.